Rich Waters erbjuder digitala samtal om vattenplanering

Under perioden juni till december 2021 håller LIFE IP Rich Waters webbinarier och digitala samtal om vattenplanering.

– Det är så mycket bra som händer och det finns så många lärdomar att dela mellan oss på länsstyrelser och kommuner. Vi vill gärna sprida goda exempel från kommunal och regional vattenplanering, säger projektledaren Jenny Enberg på länsstyrelsen i Stockholm.

Webbinarierna kommer att hållas digitalt under lunchtid. Tanken är att det ska vara informella möten där de som är intresserade av ämnet kan gå in och lyssna.

– Olika aktörer kommer att dela med sig av sina erfarenheter, antingen genom föredrag eller samtal. Vi tar inga minnesanteckningar och vi spelar inte in något. Såklart ska det finnas möjlighet att delta i samtalet med frågor och inspel. Jag tycker det känns spännande att testa den här typen av möten där många ges möjlighet att delta, säger Jenny Enberg.

Serien startar den 16 juni klockan 12.00-13.00 med tema Hur fick vi politiskt stöd för vårt vattenarbete? Representanter från Katrineholms kommun och Enköpings kommun berättar om hur de arbetar och hur de fått utrymme för vattenfrågor på den politiska dagordningen.

Anmälan

Anmäl dig till det digitala samtalet den 16 juni

Håll utkik på www.richwaters.se och www.vattenplanering.se för fler tillfällen.