Ta chansen att lära dig mer om klimatet och vattnet!

Viktoria Vingmarker arbetar som klimatanpassare på Länsstyrelsen i Västmanlands län och som projektutvecklare i LIFE IP Rich Waters och Mälarens vattenvårdsförbund/MER. Den 19 maj håller hon i ett webbinarium om klimatet och vattnet.

OBS! Webbinariet är fullbokat. Vi kommer dock att spela in föreläsningen och publicera filmen så snart den är klar. Vi planerar också att ge webbinariet igen under hösten. Så snart vi har ett nytt datum så går vi ut med information om det.

Webbinariet innehåller

  • kort om förväntade effekter av klimatförändringen
  • klimatarbetet generellt, och klimatanpassning specifikt
  • var finns den klimatinformation och det stöd kommunerna kan behöva
  • allmänt om synergier och målkonflikter
  • exempel på åtgärder med synergieffekter (klimatanpassning-vatten)
  • möjlighet att ställa frågor och lämna förslag på fortsatt fördjupning

Ni kommer att få se en föreläsning via Skype och har möjlighet att ställa frågor via chat-funktionen. Efter föreläsningen har vi en gemensam diskussion.

Ifall du redan nu har önskemål om särskilda inriktningar och inslag för detta webbinarium, skicka dessa direkt till: viktoria.vingmarker@lansstyrelsen.se

Inbjudan och program som pdf

Den här webbplatsen använder kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.