Länsstyrelsen Stockholm: Prata vattenfrågor med oss!

Länsstyrelsen i Stockholm erbjuder nu länets kommuner en digital dialog för att prata om frågor kopplade till just vattenplanering.

I en expansiv region är det särskilt viktigt att arbeta strategiskt med vattenfrågor. Rätt bedrivet vattenarbete kan bli en värdefull tillgång genom flera synergieffekter: det gynnar friluftslivet, ökar kommunens attraktionskraft, förhindrar negativa konsekvenser av översvämningar och förebygger skador som skulle kunna kosta mångdubbelt mer att åtgärda än vattenarbetet i sig.

Länsstyrelsen i Stockholm erbjuder nu länets kommuner en digital dialog för att prata om frågor kopplade till just vattenplanering.

– Vi vill gärna träffa dig som är tjänsteperson, chef eller förtroendevald som på olika sätt arbetar med vattenfrågor. Kontakta oss så planerar vi in ett digitalt möte som passar er kommun. Vid mötet har vi en dialog kring ert behov av stöd, vilka utmaningar ni står inför och vi kan också dela med oss av varandras erfarenheter, säger Jenny Enberg, projektledare LIFE IP Rich Waters.

För dig utanför Stockholms län

Du har väl sett att även kommuner utanför Stockholms län kan få stöd i vattenplaneringsfrågor? Klicka på länken och läs mer!

Mer stöd – Strategisk kommunal vattenplanering

En kvinna med kort rött hår och svart tröja.

Hör av dig!

Jenny Enberg, Länsstyrelsen Stockholm jenny.enberg@lansstyrelsen.se

Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.